Samle lån er god skik

Der er mange forskellige udgifter, som findes i dannernes privatøkonomi. I ens privatbudget er der fx telefoni. Og der er en del poster, hvor du kan spare gode danske kroner. Her er udvalgte gode tricks, som du kan læse til kroner nul.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for dig til at blive holden på, er gennem en pension. Det fremførte en intelligent dame for noget tid siden. For langt de fleste er det normalt den mest sandsynlige metode at blive millionærer på. Så vi bør overveje, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de muligheder, der er i din private pension.

Forsikringer er det vi får i håbet om, aldrig at få brug for dækninger. Du bør strikt overveje dine nødvendige behov og ikke blot gøre som andre. Der er forsikringer, du nok ikke behøver eller som du godt kan leve uden. Det er en kalkuleret risiko, du må leve med. Bagefter du har valgt, så drejer det om at drosle dine forsikringsdækninger ned til et nødvendighedsniveau. Skal din ulykkeforsikring kun forsikre feks. 95.000 kr. og kan du leve med en egen betaling på 45.000 kr, hvis din villa brænder ned til aske?

Din bank er også et område, hvor der ofte er nemme penge at finde. Forskellen mellem de mest kostbare og de billigste banker er gigantisk. Vi snakker om, op mod 3.700 kroner månedligt for en normal dansk husstand og boliglån. Lån til villa er det største enkelte køb, som man har. Udlån er stor stil noget du bør være opmærksom på, når du vil udvikle din privatøkonomi. Et er renter, men også handelskursen er vigtig. Lånomlægning er det, som kan accelerere din private finanser. Den vigtigste faktor er forsinkelse af lån. Lån kan forbindes med med accelleration af tid. Hvis du kan afvente fx. 1 år med at låne og i stedet for spare op i tidsrummet, så får du nedbragt din gæld, men også dine renteudgifter.

Er du med hos den rigtige fagforening, så har du adgang til en del medlemstilbud. Du kan også tænke over at melde dig ud. Der er gode penge at spare på en lavpris fagforening. Nogle lønmodtagere har tvunget valg af fagforening igennem fagaftale. Men man kan prioritere blot at nøjes med en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan bistå dig med både forsikring og sundhedsordning – så overvej om det er pengene værd at udmelde dig, hvis du lider af f.eks. muskelbesvær.

Din mad er det sted i din økonomi, der konstituerer den klart største part. Hvor nogle kan fungere for et småt rådighedsbeløb, hver md, så er der andremennesker, som spenderer store summer på feks. fornem restaurantmad. En ting er hvis man køber mad ude på enten hotel eller drive in – men den absolut store pengesynd er det mad du køber og tilbereder hjemme. På dette område findes der det normale dagligvareindkøb i supermarkedet, som du bærer hjem. Beklageligvis er danskere eftergivende for impulskøb, som medfører at dosmersedlen vokser. Et godt råd er, at du handler dine mad på internettet, via de nye netsupermarkeder. Der kan du enten handle daglige indkøb, men desuden også de gode innovative udvalg af kasser med mad.

Du skal gennemse dine penge, så du skærer ned inden for alle nicher af din husstandsøkonomi. Således kan du ende med at have et meget højere pengebeløb til de forsødende aspekter i hverdagen. Tak fordi du så med på bloggen.